kaikki kategoriat
EN

TUTKIMUS JA KEHITYS

Etusivu>TUTKIMUS JA KEHITYS

T&K-alusta

Jiangxi Chundi Biotech on perusti tutkimus- ja kehityskeskuksen Changshaan, Hunanin maakunnan pääkaupunkiin, joka kattaa alueen yli 2000m2, jossa on 9 itsenäistä synteesilaboratoriota, jotka on varustettu Pkuumakemiallinen Rnäyttelijä, Ckeräilijä TyPE Cjatkuva Temperature Hsyöminen Magneettinen Styrrer, Rkorvaluun Ehöyrystin, Low Temperature Cjatkuva Temperature Rtoimintaa BATH, Automaattisia MOisture Titraattori, HPLC, GC, UV aja yli 200 sarjaa kehittyneitä analyyttisiä instrumentteja ja erilaisia ​​synteettisiä koelaitteita, joka voi täysin vastata innovatiivisen tutkimuksen tarpeisiin.

T&K-tiimiin kuuluu yli 50 henkilöä, joilla kaikilla on kandidaatin tutkinto tai sitä korkeampi. Heidän joukossaan on yksi Yhdysvalloista tuotu erinomainen tieteellinen ja teknologinen innovaatiokyky, 1 vanhempaa insinööriä, 5 lääkäriä ja 2 maisteria. Avaintutkijoilla on yli 14 vuoden kokemus kemiallisten lääkkeiden kehittämisestä. Se on korkean tason tekninen tiimi, joka yhdistää biotekniikan, kemiallisen synteesin ja farmasian taidot ja tiedot ja osallistuu syvästi lääkekehitykseen. 

Lisäksi yritys tekee yhteistyötä kemiantekniikan korkeakoulusta Hunanin yliopistosta kehittääkseen yhdessä uusia lääkkeitä ja uusia teknologioita, jotka parantavat edelleen T&K-valmiuksia.

4

5

6

Immateriaalioikeudet

Yhtiö on toteuttanut useita uutta teknologiaa, uusien tuotteiden tutkimusta ja kehitystä, ydinteknologia on hakenut 39 keksintöpatenttia, joista 17 on valtuutettuja keksintöpatentteja. Samaan aikaan riippumattoman tutkimuksen ja kehityksen, resurssien integroinnin kautta, yritys on tehnyt syvällistä teknistä yhteistyötä Hunanin yliopiston kanssa ja yhdessä tehnyt tutkimusta kemiallisen synteesin keskeisistä teknisistä vaikeuksista.

bt

Tuoteketju

Tuoteketju

Kasvipohjainen kolesteroli

Yleinen kolesterolin lähde teolliseen käyttöön on peräisin eläinkudoksista tai uutettu lanoliinista. Näillä eläinlähteillä on mahdollinen TSE/BSE-riski siirtyä ihmis- ja eläinlääkkeisiin. Ei-eläinperäisen kolesterolin saaminen on aina haaste teollisuudelle.

10 vuoden kehityksen jälkeen yrityksemme keksi menestyksekkäästi innovaatioteknologian kolesterolin tuottamiseksi kasvisteroleista, tämä ei-eläinkolesteroli välttää mahdollisen eläinperäisen kontaminaatiolähteen, koska se perustuu puolisynteesiin alkaen kasvisteroleista, prosessista. on vihreä ja kapasiteetti voi olla jopa 20 MT vuodessa. Sitä voidaan käyttää huippuluokan kosmetiikassa sekä korkealuokkaisissa liposomilääkkeissä ja mRNA-rokotteissa.

Kasvipohjainen D3-vitamiini

Tarjoaa turvallinen ja terveellinen D3-vitamiinin lähde, joka tarjoaa ei-eläinperäisen vaihtoehdon lääkkeille ja ihmisten ravitsemukselle.

Kasvipohjainen 25-hydroksi-D3-vitamiini

D3-vitamiiniin verrattuna 25-hydroksi-D3-vitamiini ohittaa maksan aineenvaihdunnan, pääsee verenkiertoon nopeammin ja tehokkaammin, toimii paremmin kalsiumin homeostaasissa, edistää luuston ja lihasten kasvua ja tehostaa immuunivastetta.

Aktiiviset D-vitamiinijohdannaiset (API, kasvipohjainen)

kalsifedioli; kalsitrioli; alfakalsidoli; kalsipotrioli; eldekalsitoli; Maxakalsitoli

Kuumat kategoriat