kaikki kategoriat
EN

Keitä olemme


Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. on kansallinen korkean teknologian yritys, joka yhdistää tieteen, teollisuuden ja kaupan ja jonka rekisteröity pääoma on 30 miljoonaa yuania ja pinta-ala 42000 m2. Se sijaitsee Jinggangshanin talous- ja teknologiakehitysalueella, Ji'anin kaupungissa Jiangxin maakunnassa. Yritys valmistaa pääasiassa kasviperäisiä D-vitamiinia ja aktiivisia D-vitamiinianalogeja, kasvipohjaista kolesterolia ja sen johdannaisia. Tuotteita käytetään laajasti lääke-, rehu- ja elintarviketeollisuudessa.

Yrityksellä on täydelliset tuotantotilat ja laitteet. Se on rakentanut tuotantolinjan, jonka vuosikapasiteetti on 10 tonnia D3-vitamiinikiteitä, 10 tonnia 25-hydroksi-D3-vitamiinikiteitä ja 2 tonnia D2-vitamiinikiteitä. Perustetaan teollistumishankkeita, kuten 20 tonnia kolesterolia ja D-vitamiinijohdannaisia, kuten kalsitriolia, alfakalsitriolia ja kalsipotriolia jne.. Yhtiöllä on edistyneet käymis-, fotokemialliset ja synteettiset tilat ja laitteet, tieteellinen prosessisuunnittelu, kohtuullinen laitteistojen layout ja täydelliset turvallisuus- ja ympäristönsuojelutoimenpiteet.

Yhtiö on perustanut Changshaan Hunanin T&K-keskuksen, jossa on korkeatasoinen ja korkeasti koulutettu T&K-tiimi, joka on omistautunut korkean teknologian farmaseuttisten API- ja välituotteiden t&k:hen. Yhtiö on saanut ISO9001 laatujärjestelmäsertifioinnin ja ISO14001 ympäristöjärjestelmän sertifioinnin.

Perustamisestaan ​​lähtien yritys on aina noudattanut rehellisyyden, huolellisuuden, innovaation ja win-win-liiketoiminnan filosofiaa. Pyrimme etsimään uusia mahdollisuuksia, kohtaamaan uusia haasteita ja etenemään luottavaisesti kumppaneidemme kanssa kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Kuumat kategoriat